2015 is een jubileumjaar

2015 is een mooi jubileumjaar: 15 jaar sportieve fietsreizen bij Vasa Sport! Dit willen we graag met jullie vieren.
Voor zowel mountainbike als racefiets hebben we een jubileumprogramma: 2 speciale jubileum-reizen!

Vasa Sport 15 jaar!

1. Mountainbike: Jubileumweekend Thüringer Wald
Hier begon het allemaal mee, onze eerste fietsreis. Wat een avontuur was dat. Oriënteren met kaart, want GPS-en waren er toen nog niet. In het pinksterweekend organiseren we deze reis opnieuw, back to the roots. Alleen dan nu wel met GPS (voor de gidsen en voor deelnemers die zelfstandig met GPS rijden).

2. Racefiets: Jubileum TransAlp Salzburg - Venetië
10 jaar geleden organiseerde we de eerste racefietsreis tussen twee prachtige steden, Salzburg en Venetië. Het is een schitterende route die niet onopgemerkt is gebleven. In het blad SALT werd deze route zeer goed gewaardeerd.

MTB: Jubileumweekend Thüringer Wald: een Gouwe Ouwe weer terug op het programma!

Het is 15 jaar geleden dat Vasa Sport de eerste MTB-reis organiseerde: de 4 daagse ThüringerWald Trekking voor de leden van MTB-club BarEnd. En je kunt het je niet voorstellen: er waren toen nog geen GPS-en! De gidsen moesten de routes met ingetekende kaartjes verkennen en dan uit hun hoofd leren! 

De routes zijn in september gecontroleerd en ge-update. We kunnen je vertellen dat het er nog steeds erg mooi is en dat je er heerlijk kunt MTB-en en dat de routes zeer "fietsbaar" zijn! Bekijk Facebook voor meer foto's.

MTB Vasa Sport

De begeleiders die bij de allereerste reis meefietsten zijn er in 2015 ook weer bij! Ook heeft een groot aantal deelnemers van de 1e MTB-reis toegezegd om mee te gaan met deze Jubileum-editie. Maar ook als je er toen niet bij was ben je nu natuurlijk van harte welkom!

Racefiets: JubileumTransAlp: Salzburg-Venetië, met een extra dag in Venetië

De Racefiets TransAlp Salzburg-Venetië is ook zo'n klassieker, die volgend jaar zijn 10-jarig jubileum viert. Toen was het de eerste racefietsreis van Vasa Sport. De route over o.a. de Grossglockner en met de Sellaronde werd door het tijdschrift SALT uitgeroepen tot mooiste fietsroute. Deze Jubileum-editie wordt een dag verlengd, zodat de iedereen de laatste etappe over de Monte Grappa kan en er de volgende ochtend nog tijd is voor een bezoek aan deze prachtige stad in het water!

MTB Vasa Sport